L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 31 d’agost del 2020

Les localitats de la Valldigna sense canvis en la darrer actualització de Sanitat. Augment de casos en la comarca

 

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat avui a les 11 les dades de les localitats valencians fins al dia 29 amb el resultat que totes les dades de les poblacions de la comarca no presenten variació respecte a la darrera actualització amb les dades fins el dia 27.  Caldrà esperar fins demà, quan sempre s'actualitzen les dades del cap de setmana, per poder esbrinar la situació real a les quatre poblacions.

Mentretant Tavernes, segons aquestes dates, té 6 persones infectades en el total dels darrers 14 dies i un acumulat al llarg de la pandèmia de 55. Les defuncions són les mateixes: 13 des de finals de maig.

La localitat de Simat continua amb 1 cas detectat per prova PCR els darrers 14 dies i manté els 13 casos comptabilitza des del principi de la pandèmia,  igual que les defuncions: 1.

Les localitats de Barx i Benifairó no presenten cap variació: sense infectats.

 La situació en el departament de Gandia 

 

Les dades del departament facilitades per la Conselleria de Sanitat en el seu web no ofereixen canvis respecte a la darrer actualització del dia 27. Estem al mateix cas que a la Vallidgna i haurem d'esperar demà, a l'acumulat del cap de setmana.

De tota manera, la informació que ha facilitat fa uns moments la SER (Ràdio Gandia) indica un augment de casos aquest cap de setmana, 81 casos entre divendres i dissabte, i falta conéixer el resultat de les proves PCR d'ahir diumenge.

Això ens situa, segons aquest informació, amb un departament de Gandia amb total de 491 casos positius des que es va acabar l'estat d'alarma, uns 700 el total des que començà la pandèmia.

Ara mateix l'hospital Francesc de Borja té 5 persones ingressades en planta, i com a bona noticia dir que l'única persona que hi havia en UCI ja està en planta.

L'hospital comarcal està realitzant una mitjana de 500 test  PCR, cosa que també ha fet que s'increment les xifres que s'han ofert les darrers setmanes, una proves que cada dia es veuen més important per a la detecció d'asimptomàtics i posar el fre en els brots socials i familiars.