L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dijous, 13 d’agost del 2020

Avui dijous el festival "Sete Sois, Sete Luas" presenta "Trio Brao-Palomares-Espi"

 Avui dijous el festival "Sete Sois Sete Luas" ens ofereix un espectacle amb protagonisme de un trio format per tres artistes internacionals una bailaora, un violí i una guitarra, agrupació molt particular creada per l’interés d’aquests intèrprets d’oferir un repertori meravellós i atractiu en què el ball espanyol es fon amb el flamenc. 

En el concert, podrem escoltar la música i els ritmes de la cobla, el pasdoble, les sevillanes... adornat per un ball enriquit per les castanyoles, el mantó, els bastonets i el taconeig. Un espectacle  que projecta alegria i manté viu l’espectador durant tot el concert.  Des que es constituïren fa poc, han fet un gran nombre d’actuacions per tota Espanya i Europa.