L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 11 d’agost del 2020

Avui dimarts al festival "Sete Sois Sete Luas" actuació de "Collectif Medz Bazar" (Armènia)

 
 
El festival "Sete Sois, Sete Luas" ens ofereix avui el concert de "Collectif Medz Bazar" (Armènia), un grup format a París el 2012, composta per músics en la diàspora pertanyents a les cultures armènia, turca i francesa. 
 
A partir de les pròpies tradicions, els membres del col·lectiu creen arranjaments originals de música popular i també les seues pròpies composicions. En l’escenari ofereixen un equilibri fructífer entre instruments ètnics i música contemporània; entre percussions i veus de l’Orient Mitjà inspirades en la música folklòrica d’Àsia Menor i Iran, el Caucas i Tràcia.
 
 
Elogiant l’amor, la justícia i la igualtat a través de la música multidimensional i l’energia explosiva, a més d’abordar els problemes socials i desafiar els límits polítics i culturals, les poderoses veus del Collectif Medz Bazar han esdevingut inconscientment símbols de diàleg intercultural i feminisme. 
 
El grup ha celebrat concerts a Europa, Orient Mitjà i Amèrica del Nord, Estats Units, Portugal, França, Polònia, Armènia, Turquia, Geòrgia, Països Baixos, Regne Unit, Bèlgica, Suïssa i Alemanya. Estrena nacional