L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 15 d’agost del 2020

Avui comença la "Campanya dels Quilos" de Càritas Interparroquial

 

Avui dissabtes s'inicia la "Campanya dels Quilos" que Càritas Interparroquial de Tavernes durà a cap aquest al llarg del cap de setmana a la Capella de Santa Maria de Valldigna de la platja de Tavernes.

L'entitat ha remarcat que serà l’única activitat de conscienciació que realitzarà aquest estiu com a conseqüència de la trista realitat generada per la Pandèmia". L’objectiu de la campanya és conscienciejar els veïns i veïnes de Tavernes, així com els que passen les vacances perquè aporten la seua ajuda, normalment en forma de queviures peribles, que seran usat en l'ajuda de les persones necessitades de la localitat. Si l'ajuda és econòmica, es comprarn els productes més necessaris per a l’Economat.

Caritas, d'ençà que va començar el confinament i al llarg de cinc mesos de pandèmia, ha repartit en l’economat de Càritas Interparroquial i de manera gratuïta  uns 26.000 quilos en aliments i productes d’higiene, la qual cosa ha servit d'ajuda a 252 famílies ( unes 772 persones )

L'acció benèfica vol aconseguir els recursos suficients per als pròxims mesos, que ja es preveuen siguen incerts i dificultosos per a tots.

La campanya tindrà lloc a la Capella de Santa Maria de Valldigna, durant l’horari de les misses del  dissabte i diumenge.

-  Dissabte i diumenge per la vesprada: a les 19: 30 h. i a les 20: 30 h.

-  Diumenge  matí a les 9:00 h.