L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 14 d’agost del 2020

La fadista Sara Correia tanca AVUI DIVENDRES el festival "Sete Sois, Sete Luas"

 

El festival "Sete Sois, Sete Luas" es tanca avui amb la presència de la fadista  Sara Correia, en un concert que vol ser també la celebració dels 100 anys del naixement de la gran fadista Amàlia Rodrigues.

Sara Correia, 27 anys, prové d'una família de fadistes i com se sol dir, l'ha mamat de petita i sempre al llarg de la seua vida, com una segona pell. Va ser sa tia Joana Correia, també fadista, qui la portava de la mà a les cases de fados de Lisboa, i quan tenia deu anys cantava en els caps de setmana. Armando Tavares, va reconéixer la seua vàlua i la duia a cantar a l'escola de fado que tenia a Chelas.

Amb 13 anys va participar i guanyar en la Grande Noite do Fado que va guanyar, com deu anys abans ho havia sa tia. El premi era enregistrar un disc i va publicar  "Destino", però realment el prestigi i el reconeixement li arriba amb "Sara Correia", on mostra  la maduresa de una vida dedicada al fado.

Sara Correia ha actuat durant molts anys en les millors cases de fado de Lisboa, on tingué el privilegi de cantar amb grans noms com ara Celeste Rodrigues, Jorge Fernando i Maria da Nazaré, entre altres. Ha ha actuat amb gran èxit al Centre Cultural de Belém, en nombrosos festivals i ha cantat en Concerto para un Novo Futuro, la sala de concerts més gran de Portugal, l’Altice Arena.