L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dilluns, 31 d’agost del 2020

Taules sobre casos acumulats i defuncions, per trams d'edat, d'ença la fi de l'estat d'alarma


A partir de les dades obertes de la Generalitat Valenciana, s'ha elaborat aquesta taula sobre els casos acumulats des del dia 30 de juny, dia del final de l'estat d'alarma i eixida generalitzada al carrer, fins el passat dia 27 d'agost, tot per verificar l'evolució dels últims dos mesos.

Trobareu una columna amb els casos existents a 30 de juny i al costat l'increment de casos fins el 27 d'agost, amb el percentatge que implica. Per edats mireu que és significatiu  l'increment de casos en grups de 0-9 anys, 10-19 anys, 20-29 anys. 

Al final del quadre, hi ha les defuncions d'aquest mateix període de temps. No hi ha increments significatius de morts en els grups de 0-39 anys, tot i que sí que han pujat els casos positius en aquest tram d'edat, la gran majoria asimptomàtics. Ara, hi ha un perill evident que aquestes persones joves puguen contagiar a la gent més major, sobre tot de més de 70 anys.

Les taules no parlen de pobles, sinó de xifres fredes de contagis, i amb una evident perillositat de posar en perill a les persones de major edat, que tenen la salut més delicada.