L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 26 d’agost del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Sobre l’ús i elogi de la demagògia


L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat 14 desfibril·ladors (hi havia 4), i com a inversió municipal que són els ha muntat a edificis públics municipals i vehicles oficials (en la fotografia, l'aparell del Pavelló Municipal). Són un gran benefici per a la ciutat: amb 18 aparells i 17.100 habitants, Tavernes passa a ser una de les localitats globalment millor cardioprotegides. La mitjana espanyola està en 5 aparelles per cada 10.000 habitants.

La inversió ha estat motiu de comentaris de la portaveu del PP al seu facebook. No ho ha fet per lloar-la i explicar els beneficis,  sinó per criticar aspectes que ella considera negatius.  La portaveu del PP ens té acostumats. Porta 5 anys de regidora, de presentar-ho tot en negatiu. Sempre  són negatives les actuacions, les obres o les inversions municipals i les critica o les vota en contra en plenari.  

I sempre amb arguments on la demagògia i la manipulació adoben els fets. En el cas que ens ocupa, ha considerat que és discrimina els centres de propietat privada quan s’instal·len en els edificis i centres públics municipals. Oblida que l’Ajuntament instal·la els seus aparells “a sa casa”, en edificis de propietat municipal i no privada. 

Aparell en el Mercat Municipal

Només li ha faltat dir que també és una discriminació que no faça el manteniment o pague les obres i neteja dels centres de propietat privada. Una vegada posats... O,  també acusar a l’Ajuntament de discriminació als supermercats, comerços i industries  per no instal·lar-los aparells, perquè com ella diu, amb un argument  demagògic, són vallers i paguen els seus impostos.  I vostè, i nosaltres, i tots i totes. Fem ús de la demagògia: demanem un desfibril·lador per cada casa o habitatge.

Que trist es comprovar com eixes critiques en negatiu nomes cerquen desviar l’atenció i tapar la ineficàcia política demostrada al llarg de 5 anys, sense propostes. Continua igual, i això la va dur fa poc més d’un any al pitjor resultat del PP des del 1995. I cada dia més descontent en el seu partit en comprovar com l’actuació política es queda en els minuts quan interromp els demés regidors en el plenaris o en defugir el tractament d'alcalde, que es queda en Sr. Gonzàlez.  Youtube és testimoni. 

 

Són 5 anys sense propostes serioses per Tavernes. Deixa escapar les oportunitats de fer política com cal, i com a exemple dels darrers mesos direm que no ha presentat cap esmena al pressupost del 2020, com no ho va fer en el 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 i que ha presentat tard i malament  les propostes per al Pla de Diputació.

Mentre el govern que ella no pot vore ni amb mascareta,   avança en les solucions dels problemes de Tavernes, i com exemples les darreres: la ronda de circumval·lació, el mur de defensa del poble, el canvi de gespa del camp de futbol, la millora del Camí Reial, la via verda Carcaixent-Tavernes, el col·lector de la platja, etc. a més de dur endavant una gestió eficaç, sense arruïnar l’economia local com altres feren.