L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 19 d’agost del 2020

L’Ajuntament informa les obres a executar en el Pla d’Inversions de la Diputació. Les subvencions a la Valldigna

 

L'Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer les obres que ha sol·licitat executar dins del Pla d’Inversions de la Diputació, un pla on la nostra ciutat té concedida la quantitat de 885.078,97 euros. 

Les inversions demanades per dur-se a terme dins d’aquest Pla són les següents:

-   Habilitació de les aules de l’escola Víctor Calatayud… 241.000 euros.

-   Reurbanització trams carrers Calvari i Sant Lluís (zona nord-est)… 100.000 euros.

-   Habilitació Centre Jove a la zona dels Sequers… 65.000 euros.

-   Envelat pavelló multiusos… 60.000 euros.

-   Reurbanització trams carrers Sant Roc i Immaculada (zona nord-oest)... 150.000 euros.

-   Font del Canut i sanejament col.lectors (zona nord-centre)… 80.000 euros.

-   Centre d’arqueologia Bolomor… 121.000 euros.

-  Reposició de jocs infantils al Calvari, plaça Bolomor, Avinguda de La Marina, carrer Santa Maria… 50.000 euros.

-   Pla urbà d’actuació municipal… 20.000 euros.

 

L’Alcalde Sergi González al respecte ha manifestat que “aquest Pla d’Inversions contempla part de les necessitats que té Tavernes a dia d'avui. Es tracta d’una barreja entre millores en via pública i també l’acabament de projectes com l’escoleta Víctor Calatayud i el Centre d’Arqueologia Bolomor”.

L’Ajuntament es troba a l’espera de la resolució amb l’aprovació definitiva de les inversions per a començar amb les contractacions corresponents i dur endavant les actuacions.

 

 INVERSIONS A LA VALLDIGNA

A la nostra Valldigna no solament és Tavernes qui rep ajudes, sinó que també en tenen la resta de poblacions. Així, Barx en rebrà 380.288 euros mentre les subvencions a Benifairó són 399.560 euros i a Simat 525.018 euros. També la Mancomunitat de la Valldigna té assignada una subvenció de 74.412 euros.

Les subvencions de la Diputació de València són per a millorar les infraestructures i serveis, i són quantitats que es contemplen dins del denominat Pla d'Inversions 2020-21 de la corporació provincial.
 
La Diputació ha usat per al repartiment una nova fórmula de repartiment que ha tingut en compte els plantejaments d'anteriors plans com el PPOS i el SOM, però integra criteris nous que busquen reforçar valors com la justícia social, la igualtat i els objectius de desenvolupament sostenible inclosos en l'Agenda 2030 d'Europa. 

El govern de la Diputació reparteix des del 2015 les ajudes segons aquests criteris i arriben a totes les localitats valencianes sense cap tipus de distinció de signe polític.