L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimecres, 19 d’agost del 2020

Divendres, dia 21, de 8 a 14 hores, servei d'ecoparc mòbil per dipositar les deixalles de casa.

 

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Medi Ambient, que presideix Mònica Palomares, de Compromís i en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna posa novament a disposició dels veïns i veïnes de la platja un ecoparc mòbil gratuït on podran dipositar les deixalles de casa de manera gratuïta.

El servei s'ofereix el divendres, dia 21 d'agost, de 8 a 14 hores en la zona dels campets de la Goleta.

L’Ajuntament de Tavernes al llarg de l'estiu ha gestionat la visita de l'ecoparc mòbil, essent aquesta la quarta vegada que els veïns poden aprofitar l'ocasió, molt còmoda per a tots i totes, de portar les deixalles a l'ecomòbil.

Quines deixalles i altres coses podem dur?


Dur les nostres deixalles a l'Ecomòbil és una manera positiva de contribuir, entre tots, a fer un món més sostenible a traves del reciclatge. I no podem oblidar que reciclar, és cuidar el nostre entorn.