L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 16 d’agost del 2020

Les brigades del SEPE actuen en la zona de la torre de guaita i el mur de defensa de la ciutat

 

Les brigades agrícoles que l'Ajuntament de Tavernes ha format amb el personal contractat del personal del SEPE tenen, entre altres missions, reforçar les feines de neteja de diversos paratges i llocs del nostre terme.

 

Els treballs últimament realitzats han servit per fer tasques de manteniment i neteja en el sequiol  que hi ha al costat de la torre de guaita, desbrossament del peu de la Muntanya de les Creus, en la zona del mur de protecció, a esquenes on hi ha la cova dedicada a la Verge de Lorda.

Aquests treballs completen i són continuació d'altres, dels quals vam informar, i que van servir per eliminar les canyes abocades per la mar en la zona de platja protegida, la neteja dels camins Marenys, Travesser, Vadell i Gandia.  

 

L'Ajuntament destina a aquesta contractacions un total de 170.630 euros, gràcies a la subvenció  de l'entitat estatal Ocupació Estatal (SEPE) i que facilita la contractació al llarg de l'estiu un total de 112 persones per a realitzat treballs d'adequació i millora dels espais naturals i l’entorn de la ciutat: neteja de zones humides, actuacions en camins i àrees recreatives i neteja del límit urbà.