L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’agost del 2020

L'Ajuntament informa del lloc d'instal·lació de 18 desfribil·ladors a la ciutat i publica el mapa de situació

 

L'Ajuntament de Tavernes ha finalitzat la instal·lació de 18 desfibril·ladors en la ciutat i platja i ha publicat el mapa de la seua ubicació, i la relació escrita al costat. Amb aquesta actuació Tavernes passa a ser una de les ciutats valencianes millor cardioprotegides. 

A l'Ajuntament

Aquests desfibril·ladors  semiautomàtics externs (DESA) s'han ubicat en diversos edificis municipals i altres en vehicles mòbils,  són completament autònoms, i van instal·lats dins d’una caixa les que hi ha fixes en els edificis, com es pot vore en les imatges. No obstant es poden traslladar a distància, fora de la caixa, gràcies a que disposen d’una bateria especial d’una durada de 5 anys, amb la qual cosa no necessiten estar sempre connectat al corrent elèctric per ser operatiu, a més de disposar d’un sistema propi d’avís quan la bateria comença a decarregar-se.

A Tourist Info de la platja

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, recorda que, "davant una parada cardiorespiratòria, és important telefonar al 112. Ells ens donaran les instruccions a seguir fins a l’arribada de l’assistència sanitària. Una actuació adequada pot salvar una vida.".

Les parades cardiorespiratòries són una de les principals causes de mort i cada minut que passa esdevé vital per a la persona afectada; per això, és important tindre un desfibril·lador prop. Una ràpida actuació pot salvar la vida d'una persona.