L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 d’agost del 2020

Restriccions per la Covid-19 a València ciutat: Quan la barba del teu veí veges afaitar...

 

La Conselleria de Sanitat  limita a partir de demà divendres certes activitats socials a la Ciutat de València, on s’han donat 354 nous casos positius i 18 brots. La durada serà de 14 dies i no es descarten les mesures es prenguen per a altres punts.

A partir de demà divendres en l'hostaleria i l'oci nocturn s'haurà d'assegurar la distància de metre i mig entre persones, no entre les taules. No es podran superar les 10 persones per taula, en un restaurant, bar o local.

Tots els locals a la ciutat de València tancaran  com a màxim a la 1.30 de la matinada. L'ordre afecta a pubs, discoteques i locals d'oci nocturn, que no podran tindre pista de ball (com fins ara) i les taules hauran de respectar el metre i mig entre persones de l'hostaleria.

Allotjament i hotels en zones comunes l'aforament serà el 60% de la seua capacitat.

Les activitats grupals tindran un màxim de 25 persones.  Si són a l'aire lliure, es limita al 60% de la capacitat màxima. La mascareta serà sempre obligatòria encara que es guarde la distància de seguretat.

El botellot  queda prohibit en tota la ciutat i es declara com a "situació d'insalubritat", amb sancions a organitzadors.

En l’àmbit social i familiar de caràcter privat es limita la presència a 15 persones.

Se suspenen les visites als centres de majors i les eixides dels residents.