L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 d’agost del 2020

Ens hem quedat sense platja!!! Reportatge fotogràfic de la Goleta aquest mateix matí


La mar encalmada permet vore els efectes del temporal del passat cap de setmana. Només en dos punts concrets, al nord de la platja i al costat sud de "l'avió" hi ha espai suficient per banyar-se i prendre el sol. La resta un pedregal.

 

La platja ha estat molt més afectada dels que inicialment es preveia, atés que la maror no va ser comparable a les viscudes amb gota freda/DANA però, com se sol dir, plovia sobre mullat i això és el que ha passat.

 



Imatges molt cridaneres les que es podien vore, i que reproduïm ací. El problema ara rau no que la mar s'engula l'arena dels pocs metres de platja que hi havia, sinó que se n'entra sense remei dins de la mota. I encara que molts no se'n recorden, o no ho han viscut,  ací en la dècada dels 1980 hi havia, segons punts, fins a 40 metres de platja arenosa, que ara no es veu enlloc. Ai, l'escullera de Cullera!!!

 



I Costes amb aportacions d'arena que només aprofiten per retardar la solució definitiva i... encara sort que les han fetes, perquè sense tantes i tantes aportacions, ara mateix en cada temporal la mar arribaria al camí Marenys.