L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 d’agost del 2020

L'alumnat de jardinaria del taller "Et Formem" actua en pràctiques al parc caní de la platja

L’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller ocupacional “Et Formem” de l’Ajuntament ha efectuat diverses actuacions de treball pràctic en el parc caní de la platja, on s’ha preparat el terreny, entre altres actuacions, per a la plantació d’unes moreres. 

 

El treball es va iniciar amb una pràctica de replantejat del terreny, marcat de la posició dels arbres, apertura dels forats i aportació de substrat. A continuació, es va efectuar la plantació, col·locació dels tutors i un primer reg d’assentament.

Els treballs s’han aprofitat per plantar “Lantana camara montevidensis” en els peus nous de les moreres (Morus alba fruitless) i “Lantana camara blanca” als peus de les moreres que ja hi havia al parc. 

Els dies següents, els alumnes han efectuat treballs d’adobar, de reg, han repassat els escocells i acabant de col·locar les corretges de subjecció dels arbres amb els tutors, a més de plantar dàlies.