L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 15 d’agost del 2020

Balanç setmanal de la Covid-19 al País Valencià.

 

Guardar la distància social, no fer reunions amb molta més gent dels necessàries (cal posar ací els familiars i amistats), usar marcaretes i que funcione bé el rastreig. Per aquesta última cosa, és important que continuen pocs els contactes fets en llocs tancats. Només així anirem reduint.


BALANÇ SETMANAL COVID-19 PAÍS VALENCIÀ (7 a 14 Agost)

✅ 🔻 S'han registrat un total de 1.995 nous casos quan la setmana anterior la xifra de nous casos va ser de  1.467. S'ha produït un increment del 36,0%

✅ 🔻 La mitjana diària de nous casos s'ha situat en 285 casos. La de la setmana passada era de 210

✅ 🔻 Hi ha hagut 5 defuncions durant tota la setmana. La setmana passada només va haver-hi 2 defuncions.

✅ 🔻 La taxa de letalitat (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats)  continua baixant. Aquesta setmana és la més baixa de tot el període (5,93).

✅ 🔻 Acaba la setmana sense ingressats en UCI a la província de Castelló. I 24 entre les províncies d'Alacant i València. El número d'hospitalitzats ha passat de 160 a 218, un increment del 36,3%. La setmana passada l'increment va ser del 68,4%.

✅ 🔺 S'ha donat l'alta a 1.359 persones en aquesta setmana. Una mitjana diària de 194 altes. La mitjana de la setmana passada era de 130. S'ha multiplicat per 1,49 el nombre d'altes respecte a la setmana anterior.

✅ 🔺 El nombre total de proves realitzades per a la detecció del coronavirus aquesta setmana han estat 49.411. Una mitjana diària de 7.059 proves, un increment del 11,6% respecte de la setmana passada.

✅ 🔺 Ja s'han realitzat prop de 680.000 proves per a la detecció del COVID-19 en tot el País Valencià

Segons l'informe de Vicent Bufort de la setmana que acaba.