L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 d’agost del 2020

"ACTIVA'T", un nou programa d'activitats dirigides als nostres majors per al mes de setembre


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, han mantingut una reunió amb l’empresa adjudicatària de les "Activitats d’estiu d’envelliment actiu" i que han estat dirigides a la gent gran,  per estudiar la prolongació durant el mes de setembre.

El resultat ha estat la planificació d'un nou programa "ACTIVA'T, activitats cardiovasculars dirigides a la gent gran", amb un conjunt d'activitats dinàmiques que facen possible l'aposta de l'Ajuntament de Tavernes de col·laborar en l'envelliment actiu de les persones majors. Aquesta nou programa és veu molt interessant, i més ara  amb temps de pandèmia, on resulta més complicat la pràctica d'exercici i així se'ls facilitat un espai segur on poder practicar esport i també la socialització de forma segura.

"ACTIVA'T" serà per tant una continuació de les activitats realitzades al llarg de l'estiu en les instal·lacions esportives ubicades front a la residència Solimar, que han tingut una gran acceptació. De fet, han estat molts els usuaris que s'han dirigit a l'Ajuntament sol·licitant la prolongació o iniciar un nou programa d'activitats per aquest setembre. La majoria dels usuaris han confirmat que es queden a la platja a setembre, cosa que ho fan també com a mesura de prevenció front a la Covid-19.

L'activitat, el mateix que al llarg de l'estiu, es realitzarà amb totes les màximes garanties de seguretat sanitària, amb desinfecció de l'espai físic i les pistes, i grups reduïts, encara que serà la demanda qui determinarà la composició.

L’Ajuntament, amb aquests programes específics per a la gent gran, dota de contingut i forma segura l’oci actiu dels nostres majors.