L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 15 d’agost del 2020

Vaya, vaya... aquí no hay playa!!!... Gràcies Demarcació de Costes, gràcies governs de Madrid


Cada temporal que patim i no cal que siguen temporals forts destructius de cap DANA sinó amb qualsevol "temporalet" d'estiu, com la de fa pocs de dies, té uns efectes esgarrifadors a les platges valleres i en especial la platja de la Goleta.

 

 Sembla ser que estem condemnats a tindre en uns pocs anys una platja semblant a la del Brosquil, que tampoc disposa ja de la platja d'arena que fa dècades hi havia. I a tot això Demarcació de Costes sense assabentar-se, i quan ho diguem així, no ens referim a què no sap el que passa, sinó que... "com si sentira ploure" que diguem a Tavernes, no gestiona cap solució definitiva.

 

La reposició d'arena que havia de donar una solució, almenys per a l'estiu, va quedar en no res perquè la gran "Glòria" s'ho va dur per endavant, amb entrada a la urbanització inclosa. I com que després ja no va haver cap reposició, es va començar l'estiu amb allò que es diu "una platja sota mínims". I així ens està anant!!!

 

Tan malament estem que,  fins i tot en la zona del canal Sant Pau, separació de les dues platges, on havia un arenal que feia possible la vida del xiringuito i també l'any passat sense Covid-19 les instal·lacions de la platja accessible, enguany presenta un estat lamentable, amb grans desnivells i molt poc ample d'arena i d'espai per a les persones. 

Ja no diguem res més. Que criden les fotografies, i a vore si el seu clam arriba a qui és competent i ha d'actuar: Costes i el govern de Madrid.