L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 d’agost del 2020

RECORDEM: Avui divendres, de 8 a 14 hores, servei d'ecoparc mòbil per dipositar les deixalles de casa.

 

Segurament ens trobem davant l'últim servei d'arreplegada gratuïta que l'Ajuntament de Tavernes posa a disposició dels veïns i veïnes de la platja:  un ecoparc mòbil on podran dipositar les deixalles de casa, com hem dit de manera gratuïta. El servei l'ha organitzat, com els altres tres que s'han realitzat al llarg de l'estiu, la Regidoria de Medi Ambient, que presideix Mònica Palomares, de Compromís i en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna.

El servei s'ofereix avui divendres, dia 21 d'agost, de 8 a 14 hores en la zona dels campets de la Goleta.

Quines deixalles i altres coses podem dur?


Dur les nostres deixalles a l'Ecomòbil és una manera positiva de contribuir, entre tots, a fer un món més sostenible a traves del reciclatge. I no podem oblidar que reciclar, és cuidar el nostre entorn.