L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 d’agost del 2020

DIA 22 D'AGOST: Sumem 483 nous casos positius però cap defunció. I continua el degoteig dels brots per tot arreu!

 

Caldrà demanar que ens tanquen a casa, vaja que ens confinen de nou un temps, per vore si així actuem com cal? Cada persona és lliure de comprar els dècims de la "Loteria Covid" que desitge, per a ell i la seua família, però les infeccions als demés per imprudències seues, al final s'hauran de considerar un delicte a la salut  pública. Tot perquè la cosa no cessa, més bé al contrari.

Ahir vam dir que fins dilluns la Conselleria de Sanitat no oferia nou dades. No ha estat així i avui n'ha oferit, no tan completes, i potser haja estat condicionat pels rebrots que hi ha hagut i que al final informem.

ACTUALITZACIÓ DADES  22 D'AGOST

El País Valencià ha registrat el darrer dia 483 nous contagis, sense cap defunció amb la qual cosa es trenca el que havia passat al llarg de la setmana. Tots els contagis han estat confirmats per prova PCR i això ens du a un total de 19.605 persones positives. 

483 nous contagis PCR:

- 42 a Castelló (2.257 en total)

- 143 a Alacant (6.208 en total)

- 292 a València (11.077 en total). 

A més, 6 casos sense assignar, i el total sense assignar és de 63.

Defuncions: 0  

 

ACTUALITZACIÓ DE BROTS COVID-19

Tenim els següents brots des d'ahir:

 • Quart de Poblet: 5 casos. Origen social

• Xirivella: 7 casos. Origen social

• Benifaió: 3 casos. Origen social

• La Nucia: 3 casos. Origen social

• Algemesí: 4 casos. Origen social

• Massanassa/Alfafar: 9 casos. Origen social

• Ontinyent: 4 casos. Origen social

• Massanassa: 4 casos. Origen social

• Novelda: 6 casos. Origen social

• València: 3 casos. Origen social

• Benigànim: 24 casos. Origen laboral y social. 

El cas de Benigànim és el més cridaner i està obligant al Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, a través de Salut Pública i Atenció Primaria a dur un seguiment estricte amb estudi dels casos relacionats amb aquest brot de Benigànim, on tots els afectats estan aïllats i presenten simptomatologia lleu, segons la informació de la Conselleria de Sanitat.

Quan a informació sobre Tavernes, no hi ha cap actualització respecte d'ahir: tenim 3 infectats "PCR+14 dies" i continuem en el total acumulat de 51 infectats des de l'inici de la pandèmia. Ahir divendres ens consta que es van efectuar moltes proves PCR al Centre de Salut, i potser dilluns ens trobem amb algun canvi. Toquem ferro.