L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 10 d’agost del 2020

Les localitats de la Valldigna no presenten cap nova infecció Covid-19 en l'actualització del dia d'avui

 

Les localitats de la Valldigna no presenten cap nova infecció de la Covid-19: seguim amb les mateixes xifres de principi de la setmana passada i només Tavernes i Simat apareixen en la relació, però amb casos PCR dels darrers 14 dies.

La darrer actualització de la Conselleria de Sanitat sobre la situació dels municipis valencians és del dia d’avui, dilluns dia 10, i ens informa de les dades del passat divendres dia 7 publicades en el web a les 13 hores. Caldrà esperar a una nova actualització de dades i on es plasmen actualitzades fins el dia d’avui dilluns, cosa que sol passar el dimarts. Esperem, doncs, a demà i toquem ferro.

Mentrestant, i dins del mapa de contagis per municipi, cal fer dins de la valoració global que el nombre de contagiats en activitats d’oci i de temps lliure s’ha duplicat en les últimes tres setmanes al País Valencià. L’última hora ens informa del tancament del Parc de Trànsit de Gilet per positiu d’un xiquet, l’aïllament d’una residència a Montcada, amb 11 positius, i l’avís 1 positiu del València CF juvenil en l’Acadèmia del club valencià.

Quan a la comarca cal informar que Sanitat comarcal només ha confirmat 1 cas en la comarca, amb las qual cosa són 198 persones les infectades en al Departament de Salut de la Safor des que es va alçar l’estat d’alarma. ATENCIÓ: falta conèixer els resultats de les proves PCR efectuades dissabte per la vesprada i al llarg del dia d’ahir diumenge.  Suposem que demà dimarts en sabrem les xifres.

El dia d’avui i al llarg de la setmana hi haurà proves PCR i test amb total normalitat. Actualment Salut Pública porta realitzats a  Gandia prop de 4.00 proves PCR.