L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 31 d’agost del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Més hemeroteca, menys demagògia i més positivisme


La portaveu del PP d’ençà que governa el socialista Sánchez té fixada l'atenció en les nostres platges.  ¿Potser ara li remou la consciència dels anys que ha estat sense preocupar-se’n? O serà perquè és ara, quan ja no hi ha govern del PP, que l’erosió avança galopant?  

Des del 2.000 cada any hem tingut menys arena i més reposició. Ineficaç. I el govern del PP de Tavernes mirant a un altre lloc. No cerqueu un escrit, una proposta, un article en premsa, una moció al plenari, una demanda als govern de Madrid o de la Generalitat... no en trobareu cap.  Potser encara no era erosió (per cert, transgressió marina).

Concentració a València. Del consistori valler, només el govern de Compromís

Arriba el govern de Compromís i ella portaveu del PP.  Any de viatges del nou govern municipal als ministeris, a Costes. Mai cap resposta del govern de Rajoy. A Tavernes, el PP local no fa cap recolzament, cap oferiment d’ajuda, cap dir "us acompanyem", cap proposta o moció en els plenaris. Mireu les actes.

Per no fer, i tenia el viatge pagat, ni fer acte de presència en  la concentració davant la Delegació del Govern a València. Allí només es manifestaren el govern de Compromís, alguns veïns i més estiuejants forasters. Ni cap regidor de l'oposició, ni els “palmeros” que ara  aplaudeixen en facebook quan vosté parla de les platges.

 

Pocs veïns de Tavernes, molt més propietaris forasters

Ara que el govern a Madrid és socialista, és quan exigeix. ¿Per què no demanava solucions al govern del PP de Madrid? ¿perquè no es va queixar al govern de Rajoy quan va aprovar actuar en 17 punts del litoral valencià,  però no a Tavernes?

Ara es queixa que, fa un any,  no la convidaren a una reunió amb  Costes. Senyora portaveu, ¿quin interès a reunir-se amb els representants del govern del PSOE?  Precisament vosté, que no es va reunir amb el govern del seu partit, que no va anar a la concentració a València, que va perdre l’ocasió de explicar-se davant el delegat del Govern, el gandià Sr. Moragues. I tenia els triomfs a la mà... era el seu partit qui governava a Madrid!!!. 

 

Reunió de l'alcalde de Tavernes i afectats amb el delegat del govern, Sr. Moragues del PP. La portaveu va perdre una bona ocasió per fer-se escoltar

Tampoc anaren, i també tenien l’autobús pagat, molts dels que ara exigeixen i exigeixen en facebook però aquell juliol del 2016, es quedaren prenent el sol a vora mar, davant el seu apartament. 

Fer demagògia és lliure, faça la que vulga. Els fets no canviaran: hi ha les actes, els plenaris, la premsa...  tot dóna bona mesura del que cadascú ha fet fins ara. Ara mateix, si en lloc d’un govern de Sánchez tinguérem un govern de Rajoy, ¿obriria la boca o  mouria un dit  per les platges de Tavernes?. Si ens remetem als fets anteriors...

Però li podem donar un vot de confiança: demane, exigesca ara.  Implique ara als seus "jefes" de Madrid. Tota pedra fa paret. Faça ara allò que no feren abans. Hemeroteca, més hemeroteca per no repetir actuacions. I menys demagògia i més positivisme. Per Tavernes.