L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 d’agost del 2020

La celebració de Sant Llorenç es va celebrar a la platja per la pandèmia de la Covid-19


Ahir celebrarem Sant Llorenç, en una jornada atípica amb canvi de lloc i manera de celebrar la commemoració religiosa per la pandèmia, que va haver de ser traslladada a la capella de Santa Maria de Valldigna de la platja, mentre la celebració del porrat es va haver de suspendre.

Els actes religiosos vam comptar amb la presència de l'alcalde Sergi Gonzàlez, alguns regidors de la corporació, i dels rectors local i bisbe auxiliar de Valencia, Vicente Juan i s'hi van celebrar a boqueta nit a la capella de la platja. 

L'acte tradicional de la benedicció del terme municipal també s'hi va realitzar al mateix lloc aixi com la processó amb la imatge del sant, que enguany ha quedat reduïda a envoltar la capella.