L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 30 d’agost del 2020

No ha estat un festival, ni el temporal d'ahir, sinó el "temporal humà"


Al final haurem de convindre que el pitjor temporal per al mobiliari urbà no són el que provoca una DANA o una gota freda, sinó el "temporal humà" , grups de gent que sense cap consciència del que és públic, d'allò que paguem entre tots, d'allò que s'instal·la per a gaudi de tota la ciutadania, pul·lula per les nits amb l'objectiu de fer malbé, simplement pel gust de destrossar.

 

De nou alguna colla sense civisme ha actuat, i ara el seu punt de vista han estat els bancs del costat dels Camps d'Esports de la Goleta. I diguem "colla" perquè no veiem que siga cosa d'una persona única, cal força per arrencar els taulons ben acaragolats, i més quan damunt de les graderies dels campets han quedat, com a testimoni mut de la seua "gesta heròica", les botelles i gots que segurament es prendrien per assedegar-se després del gran esforç en desfer els bancs.

 

 Els hi dóna igual que siga a la Goleta, que siga la "Torreta", siga on siga, sempre amb el mateix components de dissabte nit, nocturnitat i, segurament per les restes, de botellot. I davant d'això ens preguntem: Per què? Quin mal fan els banquets o altre mobiliari? Quin benefici obtenen? No espereu resposta.