L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dimarts, 25 d’agost del 2020

L'Ajuntament prepara un projecte per pal·liar els efectes negatius de la Covid-19 en educació


L’alcalde Sergi González, acompanyat de la regidora d’educació Anna Bellver, de Compromís, s'han reunit amb els directors i directores dels centres educatius de Tavernes amb l'objectiu de recollir les necessitats i les propostes de cada centre de cara al nou curs escolar a desenvolupar en temps de pandèmia.

L'Ajuntament compta amb la col·laboració dels centres educatius per a preparar un projecte que pal·lie els efectes negatius de la covid-19 en matèria educativa en els centres vallers. El projecte, que estarà subvencionat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport,  contempla la realització d’activitats de suport educatiu i extraescolars, culturals i esportives dirigides als estudiants d’entre 3 i 18 anys, amb la qual cosa implicarà tots els centres educatius de primària i secundària de la ciutat.

L'objectiu del projecte és compensar els efectes negatius que l’emergència sanitària de la Covid-19 ocasiona en els alumnes dels centres vallers.