L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 d’agost del 2020

L'alcalde Sergi Gonzàlez tractarà amb els responsables del Ministeri de Transició Ecològicas la situació de la Goleta



L'alcalde de Tavernes,  Sergi González, ha confirmat que el pròxim mes de setembre té prevista una reunió, juntament amb altres alcaldes de la comarca, amb el Ministeri de Transició Ecològica.

En manifestacions a Ràdio Gandia, ha confirmat la reunió i com a principal punt de treball  la situació de les platges de la Safor, on les situades al sud del port de Gandia com passa amb la Tavernes al sud del Xúquer, pateixen fenòmens de transgressió, agreujats enguany per temporals de llevant molt forts com a resultat de les DANAs, especialment Glòria.


A més dels efectes de la pandèmia, que ha afectat l’activitat en general de la platja amb una disminució de l'activitat hostalera, cal sumar també els efectes de la transgressió marina, molt evidents en la platja de la Goleta i on l'Ajuntament s'ha vist obligat fins i tot a tancar part de la platja per la falta d'arena.

Sergi González ha parlat d'aquest tema en els informatius comarcals de Ràdio Gandia, i encara que ha reconegut que no és moment ara perquè Costes efectue una reposició de urgència, si que ha confirmat aqueixa reunió prevista per a setembre a Madrid.

L’alcalde valler en aqueixa entrevista ha analitzat la situació de l'estiu i els efectes derivats de la crisi del coronavirus, dels quals ni Tavernes ni la seua platja no s'han lliurat.  Considera que enguany hi ha hagut una ocupació acceptable, si tenim en compte les circumstàncies, potser perquè la nostra platja és la segona residència de moltes famílies de la ciutat i comarques veïnes.


No obstant, no podem oblidar, i així ho ha indicat l'alcalde de Tavernes, que les mesures restrictives ordenades per la Generalitat han afectat l’hostaleria i també al desenvolupament de festivals com Iboga Summer, Mediterránea i Octupus, que s’estrenava enguany en la platja.

En parlar de projectes de futur que ha d'abordar el govern municipal, Sergi Gonzàlez ha assenyalat tres prioritats: l'impuls del projecte de la piscina coberta; la renovació integral de la il·luminació de la ciutat i platja i la posada en marxa del Pla Edificant, que suposaria en conjunt una inversió d'uns 17 milions d'euros per a la ciutat.