L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 d’agost del 2020

El govern municipal contempla invertir 570.00 euros en obres en les barriades de la zona alta de Tavernes

 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, de Compromís, en parlar de les inversions que executarà el Govern Municipal amb els 885.000 euros de subvenció que rebrà de la Diputació ha posat l'èmfasi en que,  una bona part, es destinarà en la part alta del casc urbà. 

 

 

Sergi Gonzàlez considera com a desafortunades les manifestacions que, de tant en tant,  es realitzen des de sectors relacionats amb l’oposició de dreta local i en les quals afirmen que Compromís té oblidada la part alta del nucli urbà. “Eixes afirmacions de que el govern té abandonada la part alta de Tavernes són completament falses” i, com a demostració de les seues paraules, remarca un fet innegable: són 595.000 euros el valor de les obres i inversions executades en eixa zona en la passada legislatura i ara s'incrementaran en 570.000 euros amb el Pla de Diputació.

Carrer Sant Lluís

L’alcalde confirma que el nou govern municipal, a través de la regidoria d’Urbanisme que dirigeix el regidor Josep Llacer de Compromís, treballa des de fa molt de temps en diversos projectes que milloren aquesta zona urbana. Així, dins del Pla d’Obres de Diputació hi ha previst invertir més de 570.000 euros en la part alta de la ciutat, entre els quals hi ha els 241.000 euros per a habilitar i equipar  les aules de la que serà l’Escola Municipal d'Adults,  en la part actualment en desús de l’Escola Infantil Municipal “Víctor Calatayud”.

Carrer Calvari

A més,  una part es destinarà a la regeneració urbana, cas dels 100.000 euros per a reurbanitzar  els carrers Calvari i Sant Lluís, altres 150.000 per als carrers Sant Roc i Immaculada i  80.000 per a millorar tota la rodalia de la popular Font del Canut. Com a obra menor es contempla també la reposició de jocs infantils al costat del Calvari.

Aquestes obres se sumen a les que, per valor de 595.000 euros, varen ser executades pel govern de Compromís en la zona alta del casc urbà, i tot plegat suposarà un total  de 1.165.000 euros en inversions, majorment en dos legislatures.

Obra de la passada legislatura: Travessera de Sant Benet- Barranc

Recordem les obres ja executades i el seu valor

- Parc de Cantalot: 220.000 euros ( obres, instal·lacions i riscos geològics).

- Reurbanització replaceta del Tio Julio i jocs infantils: 90.000 euros

- Accessibilitat i millora dels carrers Calvari, Travessera Sant Benet i Corralot: 133.000 euros.

- Millora de carrer Divina Aurora i Adjacents i millora accessibilitat i passos de vianants (Buenos Aires, Sant Joan Baptista, Sant Benet, Sant Roc, Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXII): 152.000