L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 21 d’agost del 2020

L'inspector de Costes, que ha visitat avui les platges valleres, reconeix que la situació és delicada i crítica

 

Després de moltes peticions, reunions amb Costes al llarg de les passades legislatures i aquesta dels dos alcaldes de Compromís, Jordi Juan i Sergi Gonzàlez, sempre acompanyats  pel responsable d'Obres i Urbanisme, Josep Llàcer, sense que els oferiren solucions definitives ( ni provisionals vàlides). 

Després de tantes negatives a Madrid davant les peticions fins i tot en el Congrés i Senat pels polítics de Compromís, (algunes encara sense resposta) avui Costes ha fet un gir i ha reconegut que la situació és critica en la Goleta.


Almenys, és el que es dedueix de la visita que avui han efectuat l'alcalde Sergi González i el regidor d'urbanisme, Josep Llàcer, els quals han visitat junt amb l'inspector de Demarcació de Costes l'estat de les platges de Tavernes. 

 

Segons publica avui el facebook de l'Ajuntament, i com ha resum, "la situació és delicada i l'inspector ha enviat un informe d'urgència als seus superiors perquè s'actue quan abans". 

El mateix inspector comentava als polítics del govern municipals que la situació és crítica i que requereix una actuació urgent. I és que realment mai en les darrers dècades hem vist la platja, i en especial la Goleta, en eixa situació.

 

Tenim un problema i greu, i per fi sembla ser que es reconeix, però si la solució serà abocar més arena perquè el primer temporal o DANA se l'engula, no anem a avançar res. I lamentem dir-ho, però la història ens ho confirma: és habitual sempre al final d'agost o setembre que ens visite una bona DANA o gota freda, nomes cal recordar la de l'11 de setembre del 1996. Volem enganyar-nos, però...


La cosa és que portem una dècada, amb abocaments que cada anys s'efectuen amb més quantitat d'arena i que el resultat sempre és nul: al primer temporal, adéu arena, adéu.