L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 31 de març del 2022

Tavernes acull el dissabte i diumenge el Campionat Autonòmic d'Escalada en Bloc i la Lliga Infantil d'Escaladal

 

Tavernes acull divendres, dia 2 d'abril, el Campionat Autonòmic d'Escalada en Bloc i el dia 3 la segona prova de la Lliga Infantil d'escalada. Ambdues proves tindran lloc al pavelló multiusos de Tavernes.

 Aquest esdeveniment esportiu s'emmarca dins dels actes de commemoració del 50é aniversari de la fundació del Centre Excursionista de Tavernes, amb el qual col·laboren l'Ajuntament de Tavernes i la Federació Valenciana de Muntanya.

 

Durant el temps del campionat hi haurà una prova gratuïta de peus de gat "La Sportiva" i una zona acotada per a la pernocta de furgonetes, caravanes i tendes en la nit del dissabte al diumenge.

 

 

 

 

Les inscripcions per a la prova ja estan tancades i hi ha un total de 87 participants de totes les categories del campionat autonòmic, que compren Sub16, Sub18, les categories absolutes i veterans. Tambés s'hi han han inscrit 92 xiquets i xiquetes en la Lliga Infantil, és a dir, en total s'esperen 179 participants. L'horari previst de les competicions així com altres aspectes de l'esdeveniment els podeu consultar al cartell superior. 

 

A més a més, hi haurà uns 60 voluntaris del Centre Excursionista per a l'activitat, amb avituallament i muntatge, control als voltants i, sobretot, neteja de les vies quan acabe de pujar cada participant.

 

La segona jornada de la Lliga Infantil d'escalada compren les categories Sub9 i Sub12 i les proves tindran lloc el diumenge dia 3.

 

L’escalada en bloc és una modalitat d’escalada de dificultat que es practica en blocs de pedra o parets sense fer servir cordes ni ferramentes d’escalada, a excepció dels peus de gat per a assegurar l’adhesió a la roca i els matalassos per a evitar un colp en cas de caiguda.



Elaboració pròpia