L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 25 de març del 2022

L'ORATGE DEL CAP DE SETMANA: Les prediccions diuen que avui torna la pluja, que demà dissabte pot ser d'intensitat

 

Després de la treva que vam tindre ahir quan a pluges a partir de meitat matí, les prediccions ens avisen de nous períodes de pluges en la zona de la Safor-Valldigna i la Marina Alta a partir d’avui divendres i especialment demà dissabte. Per tant, de nou precaució i seguir les indicacions de seguretat.



 

 Tot i aquesta treva d'ahir, vàrem tindre pluges, sobre tot durant la matinada, i s’arreplegaren com a quantitats màximes 42 litres a Barx, 13 litres a Benifairó i 14 a Tavernes. Al llarg d’aquesta matinada de divendres a Tavernes n’hem tingut també, però una quantitat gens significativa, al voltant d’1 litre, que ha servit per a mullar els carrers.

 

 

 

 

La borrasca està ara pràcticament localitzada al nord d’Àfrica i en el seu camí endinsant-se a la Mediterrània ens portarà un nou període pluges que demà dissabte poden anar a més. Podran aparèixer en qualsevol punt del territori valencià, però majorment els models predictius assenyalen la nostra zona com a la de major probabilitat per a pluges fortes.  Actualment ja hi ha establert l’avís groc, i caldrà estar pendent l’avís que es puga donar en les pròximes hores.

 

 


 

Les pluges aniran a més tal com passe el dia i serà demà quan tindrem una inestabilitat més acusada en la Safor-Valldigna i la Marina alacantina on les precipitacions podran ser localment fortes i persistents a partir de la matinada de dissabte, amb acumulats totals en aquests dos dies que podran arribar als 200 litres.

 

 

 

 

A partir de dissabte per la vesprada s'espera comence a millorar l'oratge, però la predicció és que serà a partir de diumenge quan siga més evident, tot i que eixe dia encara podrem tindre ruixats, igual que els primers dies de la pròxima setmana.