L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.553
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 35.258

dilluns, 7 de març del 2022

Cau a terra una part de la carpa muntada per la falla la Dula

 
Una part de la carpa de la falla La Dula ha caigut a terra. A falta de que es determinen les causes, apuntem si presumptament potser siga degut a un embassament d'aigua de la pluja damunt la lona que cobria aquesta part de l'envelat, en concret la que dóna més a l'est.  I presumptament potser siga el pes d'aigua embassada qui ha fet que cedira l'estructura.

Segons AVAMET en la zona "Els Sequers" i al llarg de tot el període de pluges que estem tenint des d'ahir s'han mesurat un total (per ara) de 52 litres, mentre la zona ha tingut ratxes de vent màximes de 27'4 km/hores, que han bufat des de l'ESE al NNE.

 

Un fort colp per a la falla que, després d'aquests anys de pandèmia, i com passa a la resta de falles valleres, havia fet un gran esforç i treball per recuperar la normalitat i havia iniciat els actes fallers previs a la gran setmana fallera . Així aquest cap de setmana els fallers i falleres van gaudir del "3r Dulember" que va tindre un gran èxit.

Un contratemps per a la falla, a la qual expressem el nostres ànims i amb el desig de que se solucione aquest contratemps el més prompte possible i arribar a la setmana fallera amb l'envelat reparat i que així la falla puga celebrar la programació amb total normalitat, tal com la tenia prevista, per a gaudi i satisfacció de totes les falleres i fallers duleres i dulers.

Elaboració pròpia