L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 22 de març del 2022

El CEIP Magraner tindrà una aula de 2 anys el pròxim curs si és definitiva la proposta de Conselleria d'Educació

 

La Conselleria d'Educació ha publicat la proposta d’arranjament escolar per al curs 2022-2022 i obri també el termini per a presentar al·legacions a la proposta que, quan siga definitiva, determinarà les aules de cada centre per al curs vinent.

En el cas de Tavernes, la proposta contempla:

-  En el CEIP Magraner la implantació d'una aula més per a xiquets i xiquetes de 2 anys.

- En el CEIP Alfàndec hi ha una proposta de modificació d'aules per cicles, tot i que no afecta al total del centre i no es produeix cap supressió: el centre passa a tindre 8 unitats de Infantil i 14 de Primària, quan enguany oficialment eren 7 d'Infantil i 15 de Primaria.

Ho podeu consultar en el quadre següent:

 


Eixe proposta d'arranjament perquè siga efectiva s'haurà d'aprovar de manera definitiva. La Conselleria d’Educació, sempre segons l’evolució de l’escolarització de l’alumnat dels distints nivells i la planificació educativa, ha realitzat la proposta d'actualització del catàleg d’unitats dels centre d’educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat que, com és habitual, s'aprova definitivament després de les al·legacions abans del període de matriculació.

El conseller Marzà va manifestar recentment que no es suprimirien aules i que s'anava a fer un gran esforç per a seguir implantant aules per a xiquets i xiquetes de 2 anys. L'habilitació d'un aula de 2 anys en el CEIP Magraner el pròxim curs se suma a les recents que ha gaudit Tavernes, on l'any 2018 i 2020 començaren a funcionar una aula de 2 anys en els CEIPs Divina Autora i Sant Miquel, respectivament, per a la qual cosa l'Ajuntament va executar també diverses obres de millora i adaptació de les aules a la nova realitat i usos.

 

 Cal dir que dins de les instruccions de la Secretaria Autonòmica d’Educació es contempla també el nombre d'alumnes en cada etapa escolar i que en el cas d'infantil i primària és el que podeu consultar en el quadre de dalt. 

 
Elaboració pròpia a partir de la proposta d'arranjament i les instruccions d'Educació