L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de març del 2022

Comença l'asfaltat dels camins La Torre, Garbí, Portitxol i camins del Vedat


Els treballs d'asfaltat dels camins La Torre, Garbí, Portitxol i camins 1r, 2n i 3r del Vedat ja s'ha iniciat amb la col·locació de baranes en aquells punts on travessen rius o sèquies, tal com es pot vore en les fotografies. 

Recordem que l'ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa PAVASAL SA l'asfaltat d'aquests camins rurals del terme per un valor total de 223.852 euros. Amb aquestes obres els camins  milloraran també els  seus paviments, vorades i desaigües.

 

 

Els camins que hem esmentar necessitaven d'una reparació i millora pel  seu ús continuat, així com per les afeccions de les inclemències meteorològiques i pluges torrencials que han provocat llur degradació. Encara que una part d'aquests camins rurals són reparats per l'Ajuntament, ara es procedirà a una nova pavimentació general, amb la col·locació de baranes en els punts on aquests camins creuen rius, barrancs i sequies, bé siga de noves on no hi ha, bé  millorant les que es troben en mal estat.

Elaboració pròpia i dades de la PCSP