L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de març del 2022

El dilluns, amb l'acta de replanteig, s'iniciaren les obres de la piscina coberta, els treballs de la qual duraran 6 mesos

 



L’Ajuntament de Tavernes i l'empresa adjudicatària de la piscina coberta, la UTE Electrotecnia Monrabla SLU -Inversions Exposición SL, van firmar dilluns l'acta d'inici de les obres adjudicades per un valor total de 870.911 euros (Iva inclós).

L'inici de les obres estava previst per al passat mes de gener, però el fet de ser l'adjudicatària una UTE, els obligava a coordinar el Plan de Seguretat i Salut propi de la UTE amb el correspon plans de les empreses a les quals subcontractarà part del treball. El fet haver de realitzar eixa coordinació, exigible per llei, ha ha ajornat aquest temps l'inici de les obres. El que està clar es que no hi ha problemes derivats de l'encariment de productes o subministrament de productes, segons ens ha dit el regidor d'Urbanisme, Josep Llacer

Aquest mateix matí estava previst que operaris de l'empresa acudiren al recinte i en els pròxims dies la idea bàsica és posar en marxa les instal·lacions referides al cicle d'aigua de la piscina i comprovar el seu estat. Realment el treball d'obra no serà la tasca fonamental de l'acabament de la piscina, sinó canviar sistemes i modernitzar-los perquè després dels anys passats des que l'empresa anterior abandonara l'obra, el 2011, molta normativa ha acabat i ara s'han d'adaptar les instal·lacions als canvis d'aquests 11 anys passats.

 

El vas de la piscina quan es va abandonar per l'empresa.

El proces de les obres i millores de l'empresa

Tal com s'indicava en les condicions de licitació i adjudicació, l'empresa disposa de un termini d'execució de 6 mesos, o siga que a octubre haurien d'estar acabades les obres, amb la qual cosa s'iniciaria el proces de gestió perquè els veïns i veïnes pogueren usar-la ja a l'hivern

Les obres que pràcticament s'inicien aquests dies implicaran també un conjunt de millores que l'adjudicatària, la UTE Electrotecnia Monrabla SLU -Inversions Exposición SL, va incloure entre el conjunt de millores en la seua oferta.

Entre aquests, i com a més destacats dins del que son instal·lacions i equipament per a fer més eficient i  moderna les instal·lacions estan:

.

 

a. Millora instal·lacions:

Recobriment de xapa d'alumini de gruix 0,6 mm en l'àmbit de la sala de calderes i d'acumuladors situada en planta soterrani i en l'exterior de tots els elements com canonades, vàlvules,  equips de control , etc.

b. Millora equipament:

L'empresa subministrarà i muntarà un dispositiu electrònic d'alta lluminositat i dígits en led per a mesurament de paràmetres ambientals (temperatura, humitat i CO₂), incloses sondes, completament instal·lat i connectat.

c. Millora zona ombra:

L'empresa subministrarà i muntarà una pèrgola en terrassa situada al costat de la cafeteria en la façana sud d'aproximadament 150 m². (vore dibuix davall)

 


 d. Augment del termini de garantia obra, instal·lacions i impermeabilitzacions: 

L'empresa ha ofert 5 anys addicionals del termini de garantia per sobre dels 2 anys del plec de clàusules administratives particulars. Això evitarà als Serveis Municipals dedicar-se a t tasques de reparació i suposarà un estalvi econòmic.

La garantia inclourà els equips de les diferents instal·lacions (climatització, calefacció, electricitat, filtració i depuració, etc.), i, les diferents impermeabilitzacions, (soterrani, gots, cobertes) per sobre dels dos anys estipulats com a mínim en el present plec.

 

 

e. Millora equipament complet per a piscina.

L'empresa subministrarà boles de suro anti-ones de 25 metres, pals de senyalització, cèrcols salvavides, suports per a cèrcols salvavides i carro per a recollir les boles de suro i  el seu transport.

f. Renovació total instal·lació solar tèrmica

L'empresa realitzarà el total desmuntatge, subministrament i instal·lació, sense cap cost per a l'Administració, de la totalitat de les 128 unitats de captació solar muntats en bateria de col·lectors, d'igual o similars especificacions tècniques que les existents.

Elaboració pròpia i amb informació d'altres publicacions nostres sobre la piscina