L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de març del 2022

Inauguració de l’exposició "Jo dona, tu còmplice, elles lluitadores" de l'associació "Plena Inclusió en la Casa de la Cultura


La Casa de la Cultura  ha acollit l’obertura de l’exposició "Jo dona, tu còmplice, elles lluitadores" de l’associació "Plena Inclusió CV", formada per un recull d’imatges icòniques que pretén sensibilitzar a la població sobre la reivindicació dels drets i les possibilitats de les dones amb diversitat intel·lectual en la seua lluita per la plena inclusió social. 

 L'exposició ha estat presidida pel secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat, Rubén Sancho, la presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Assumpta Domínguez, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, membres de la corporació i del Centre Ocupacional la Valldigna. 

 

 

 
L’exposició s’emmarca dins de les activitats del Dia Internacional de la Dona organitzades per la Regidoria d’Igualtat i Dona i es podrà visitar tots els matins de dilluns a divendres (de 10 a 13 hores) i de vesprada els dimarts i divendres (de 17 a 20 hores).

L’exposició itinerant naix de la necessitat de donar visibilitat a les dones amb diversitat intel·lectual, amb l’objectiu de facilitar la seua inclusió en la societat des d’una visió positiva i empoderant. Les fotografies de l’exposició posen l’accent en exemples de dones amb diversitat intel·lectual que lluiten a diari per aconseguir estar i ser acceptades en la societat, al igual com altres dones que ja ho van fer al llarg de la història. 

 



La mostra ofereix el veure dones amb diversitat intel·lectual caracteritzades com a Eva Perón, Clara Campoamor, Emilia Pardo Bazán o Malala, entre altres. Sis dones de l’associació ASMISAF han sigut les encarregades de fer una visita guiada als i les assistents pels 14 panells que completen l’exposició de figures femenines que destacaren en la història.

El secretari autonòmic i la presidenta de la Mancomunitat han visitat també l’Ajuntament de Tavernes per a signar en el llibre oficial de firmes del consistori, i també han conegut el projecte del mural didàctic del Braç Treballador presentat aquesta setmana, que ret homenatge a grans dones de la història.

 Nota remesa pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (11/03/2022 20:43)