L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de març del 2022

El jugador valler del Reial Saragossa Jaume Grau serà intervingut demà a la capital aragonesa.

 

El jugador de futbol de Tavernes, Jaume Grau, actualment futbolista de la Reial Saragossa serà intervingut demà divendres a l'Hospital Quirónsalud de Saragossa per a sotmetre's a un estudi electrofisiològic i a una ablació per catèter a càrrec del doctor Antonio Asso. La intervenció és per a solucionar un problema de taquicàrdia d'origen supraventicular que el va obligar a  ser substituït en el transcurs del partit enfront del Fuenlabrada.

El jugador podria tornar als camps de futbol en un mes i mig o dos, aproximadament. El doctor Asso és el cap de l'Institut d'Arrítmies de l'Hospital Quirónsalud de Saragossa, especialista en Cardiologia per l'Hospital XII d'Octubre de Madrid i especialista en Electrofisiologia cardíaca per la Universitat de Minnesota.

Jaume Grau, que de les categories de xiquet en la UE Tavernes, va passar al Reial Madrid, i va ser jugador del Castilla, ha estat un dels fitxatges d'hivern del Reial Saragossa procedent d'Osasuna, i ha signat amb el club aragonés contracte fins al 2025. S'ha convertit a titular indiscutible en els últims quatre partits, en els quals ha marcat dos gols.

Li desitgem el millor amb un ràpid restabliment i tornada a la competició.

Remés i basat en "El Periódico de Aragón". Fotografia de Jaume Grau en un entrenament.