L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 d’abril del 2022

BMI compra l'empresa vallera "Asfaltos Chova"

 


L'empresa de Tavernes Asfaltos Chova, dedicada a la impermeabilització i l'aïllament tèrmic i acústic, ha estat comprada pel grup BMI -companyia de Standard Industries, segons informació publicada en "València Plaza" el dia d'ahir. La companyia vallera va ser fundada en la nostra ciutat per la família Chova, que seguirà vinculada al negoci després de l'adquisició.

Segons "Valencia Plaza", Asfaltos Chova va registrar una facturació de 41 milions d'euros en 2019 i va obtindre un benefici de 1,89 milions de benefici, mentre que en 2020, any de la pandèmia, la facturació va baixar a 38,19 milions i el benefici net va tindre una reducció fins ser 1,71 milions.

En un  comunicat de la propietat de l'empresa, Eduardo i Antonio Chova assenyalen que la unió amb el Grup BMI implica l'oportunitat de creixement i seguir oferint un bon servei perquè la combinació del negoci de BMI i Chova aporta solucions constructives més àmplies als clients del mercat espanyol.

Més informació: 

https://valenciaplaza.com/bmi-compra-asfaltos-chova