L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 23 de març del 2022

Les dades Covid-19 de Tavernes segueixen millorant, amb bones dades generals en tots els factors.



Tavernes ha experimentat una bona milloria des de la darrera actualització de la Conselleria que vàrem publicar, i des del dimarts de la setmana passada sumem 7 noves infeccions, amb la qual cosa arribem al total de pandèmia de 5.152 casos.

La disminució d'infeccions també condiciona els casos actius que, a la seua vegada, minven de manera que avui tenim 31 cas actius, xifra que no veiem des de la meitat del passat mes de novembre. També hi ha bones dades en els casos de persones curades que en són 30 des del dimarts passat.

La suma dels dos factors a la baixa (casos actius i més persones curades) ha dut com a conseqüència directa la baixada de la incidència acumulada que ara està en 180 per 100.000 habitants els 14 dies, una xifra també de meitat de novembre.

Com a positiu cal citat també que no hem tingut cap defunció, essent 55 el total de pandèmia.

 

 

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat

  - Tavernes 


Casos totals durant la pandèmia: 5.152 (en l’última actualització  eren 5.145)
Noves infeccions:  7 (en l’última actualització  eren 12)
Casos actius: 31  (en l’última actualització eren  54)
Persones curades des de l'última actualització: 30 (en l’última actualització eren 22)
Incidència Acumulada: 180 per 100.000 habitants (en l’última actualització eren 313)
Defuncions totals: 55  (en l’última actualització eren 55)