L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

dimarts, 8 de març del 2022

PLENARI MARÇ 2022: Renuncia a l'acta el regidor del PP Salvador Bellver


El ple d'ahir va viure la renúncia a l'acta de regidor de Tavernes, de Salvador Bellver Escrihuela, del grup municipal del PP, que es va presentar com a número 3.  Ara, la Secretaria General de l'Ajuntament presentarà a la Junta Electoral la renuncia perquè siga emesa l'acta de regidor a la persona que el substituirà, presumiblement Miguel Enrique Borrás Peiró (número 7), que ja podria ser regidor de fet el pròxim ple.

El grup municipal del PP va obtindre 4 regidors en les darreres eleccions municipals i, amb aquesta, és la tercera dimissió d'un regidor del grup municipal del PP: primer ho feren Joaquin Sansaloni Felis (numero 2) i Maria Ciscar Pons (número 5), perquè accedirà el número 6 Domingo José Pérez González. 

En la fotografia superior, retall de la candidatura del PP en les eleccions municipals, el regidor Salvador Bellver en la part superior i el seu substitut natural, segons llistat electoral, Miguel Enrique Borrás en la part inferior.

Elaboració pròpia