L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de març del 2022

Avís de nivell taronja per pluges en la zona sud de Valencia i nord d'Alacant


El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat va establir anit la preemergència nivell taronja per pluges a les comarques del sud de sud de València (interior i litoral) i al litoral nord d'Alacant, que continua vigent avui.

 


Tal com vam dir en l'anterior informació de l'oratge, tenim la borrasca centrada al nord d'Àfrica (Àlgèria) i l'anticicló es manté sobre les illes Britàniques, mentre en altura hi ha un embossament d'aire fred. Resultat: entrada de vent de llevant i gregal al llarg de tot el dia d'avui, i possiblement la matinada de diumenge, amb probabilitat de pluges intenses localitzades i que en la zona d'avís taronja poden arribar en alguns punts a 200 litres, acompanyades de tempestes i fins i tot deixar-nos algun soll de pols de la calima sahariana. 

 

Elaboració pròpia