L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 14 de març del 2022

El primer camió d'ajuda humanitària a Ucraïna ja ha eixit de Tavernes

 
El primer camió amb ajuda humanitària a Ucraïna ha eixit avui cap a València com aportació solidària  del poble de Tavernes. L'alcalde, Sergi González, ha agraït personalment el treball efectuat pel conjunt d'ONGs valleres que s'han implicat en aquesta actuació: Creu Rojo, Càritas Interparroquial Tavernes, Solidaritat a la Valldigna i Solidaritat amb el Tercer Món, així com a la Brigada Municipal que ha coordinat l'enviament.
 
L'Ajuntament ha informat de les noves jornades de recollida en l'antic jutjat del carrer la Barca, 41.
 
* Dilluns 14 (de 17.30h a 20.30h)
* Dimarts 15 (de 09.30h a 13h)
 
L'Ajuntament informa que, més que res cal material sanitari i aliments no peribles enllaunats (donacions de tèxtil ja hi ha suficients).