L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de març del 2022

El riu Vaca desborda en molts punts del seu recorregut: video de la situació.

 

No està gens tranquil·la ni bona la situació en moltes zones del riu Vaca: se n'ha eixit per l'assut del Ràfol, tot i perquè la mota està rebentada des del 2018 i Confederació no ha procedit a cap treball de reparació, ni tampoc sembla que hi haja cap interés a Madrid en executar-les. També se n'ha eixit el riu cara el Tancat mentre a la Sèquia la Bova està tot inundat, com també esta inundat Llenques, el camí Herrera i el racó del riu a la Sequia la Bova.

Cal dir que no hi ha cap taponament de canyes, perquè per la part alta s'han fet treballs de neteja i les lones per eliminar les canyes han fet bé el seu treball. A banda d'això, i com es pot comprovar amb les eixides del riu, Confederació hauria de reforçar caixers i motes i no ho ha fet.  
 

Les comportes de desaigüe cap a la mar estan obertes.

El problema el podem tindre en que el riu està està desbordat i el temporal, com ja hem explicat, encara el tenim damunt, i si la pluja anunciada es produeix... pot ser tot, paraules majors!!!

Us oferim un vídeo, muntatge de diversos punts del terme, on el riu ha desbordat i altres efectes en camins i camps

 


Elaboració pròpia