L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dimecres, 16 de març del 2022

Les platges de Tavernes: situació aquesta vesprada. Fotografies i vídeos

 

 Una imatge sempre s'ha dit que val més que mil paraules. I preferim per tant que parlen les imatges, preses aquesta vesprada en les nostres platges i ja sota els primers efectes de la DANA Cèlia, tot i que fa uns dies que patim de temporal, primer amb vent de Xaloc, i avui majorment de Llevant i de Gregal. Encara es nota en les fotografies eixe to blanquinós de la pols en suspensió.


 

 

 

La mar està enrabiada, amb força, no tanta com vam tindre amb la DANA glòria: esperem que no vaja a més perquè, com es pot observar en fotografies i vídeos, ja colpeja fort les primeres edificacions en la Goleta, i també s'aprecia el fort marejol en els vídeos més notable per l'aullar del vent.

Haurem d'esperar per tant a vore quina evolució hi ha els pròxims dies, en especial demà dijous i divendres, quan s'anuncia el pitjor del temporal.  

 


 




  Elaboració pròpia