L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 15 de març del 2022

L'Ajuntament reforça la mota en la Goleta per evitar l'entrada a la urbanització (Vídeo)


L'Ajuntament de Tavernes ha pres mesures preventives en la zona urbana de les platges per tal d'evitar que l'embat de les ones puguen entrar dins de la urbanització, en especial en la zona de la Goleta. L'Ajuntament, com es veu a les fotografies, ha procedit a reforçar i alçar les motes.
 
 

L'actuació de l'Ajuntament ve determinada per l'anunci del mal oratge, ja evident en el dia d'avui, i amb previsions que dure al llarg de la setmana, tal com afirma la nota emesa avui mateix pel Centre de Coordinació d'Emergències, amb vent que pot superar en ratxes els 70 km/h i ones fins a tres metres d'altes en la zona del litoral sud de la província de València.

 

Per tant, i com hem dit,  com a mesura de prevenció s'ha procedit a augmentar i reforçar les dunes de la Goleta, en ser aquesta platja la més sensible als embats de les ones, tal com vam poder comprovar durant el pas de les DANAs Glòria (gener 2020), Filomena (gener 2021) i Blai (novembre 2021) que van produir greus afeccions i van ensorrar una part de les motes existents. 

 

 

L'Ajuntament establirà un sistema de vigilància aquests dies en la zona amb dispositius preparats per actuar si la DANA Cèlia, que ja ens afectarà dijous, obliga a altres intervencions.

El vídeo de l'actuació de l'Ajuntament

 


 

Elaboració pròpia