L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 28 de març del 2022

RECORDEM: Fins el dia 31 es pot visitar l'exposició "Valencians per la igualtat" en la Casa de la Cultua



La Casa de la Cultura de Tavernes acull fins el dia 31 l’exposició itinerant ‘Valencianes per la igualtat’, una mostra impulsada per l’entitat Caixa Popular amb sis acolorides escultures creades per l’artista fallera Pilar Luna.

L’exposició es pot visitar fins el dijous, dia 31, en el vestíbul de la Casa de la Cultura tots els matins de 10 a 13 hores i el dimarts també de 17 a 20 hores.
 
 
 

Pilar Luna ha expressat en forma escultòrica sis dones vestides amb la indumentària tradicional valenciana i l'expressió de diferents missatges reivindicatius en el seu davantal. Les escultures en conjunt posen de manifest les nostres arrels valencianes on la cultura, la festa i el feminisme és un emblema de la nostra terra. Les escultures acolorides són símbol de la diversitat, però hi ha un clar predomini del morat, els color que s'empra en totes les manifestacions de la societat de la classe que siguen per representar a les dones.

L'exposició compleix l'objectiu per al qual ha estat creada: reivindicar la diversitat i la igualtat mitjançant l’art, i apropar-nos a la visibilització d’una situació, el paper de la dona en la societat,  que en el 2022 constitueix una anomalia social i democràtica.