L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 28 de març del 2022

Comença la instal·lació del rocòdrom per al Campionat Autonòmic d'Escalada en Bloc que se celebra el pròxim cap de setmana.




Tavernes serà la seu del Campionat Autonòmic d’Escalada en Bloc del 2022, una competició que tindrà lloc entre el dissabte i diumenge, dia 2 i 3 d'abril respectivament, i que reunirà als millors escaladors i escaladores valencians d’aquesta modalitat en l’espai multiusos del municipi. 
 
Aquest mateix matí han començat els treballs en el pavelló multiusos d'instal·lació del rocòdrom que s'usarà en la competició que reunirà participants en les categories Sub9, Sub12, Sub16, Sub18 i les categories absolutes i veterans.  L'horari previst de les competicions així com altres aspectes de l'esdeveniment els podeu consultar al cartell superior.
 
Muntatge del rocòdrom

 

L'Ajuntament de Tavernes col·labora i ajuda en el muntatge de la infraestructura en aquesta cita esportiva de la qual el Centre Excursionista valler és el veritable protagonista perquè la Federació Valenciana de Muntanyisme s'ha volgut així unir-se a la celebració del 50é  aniversari de l'entitat vallera. L'alcalde valler, Sergi Gonzàlez, fa uns mesos quan es va confirmar la celebració del campionat va felicitar al CETV i assenyalava "la implicació de l'Ajuntament en un campionat que ens ompli d’orgull acollir i això demostra que som uns grans amfitrions i treballem bé perquè els esdeveniments en la nostra localitat siguen un èxit".

L’escalada en bloc és una modalitat d’escalada de dificultat que es practica en blocs de pedra o parets sense fer servir cordes ni ferramentes d’escalada, a excepció dels peus de gat per a assegurar l’adhesió a la roca i els matalassos per a evitar un colp en cas de caiguda.


Elaboració pròpia