L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 27 de març del 2022

Acaba l'avís taronja al País Valencià i el període de pluges. La previsió de la setmana vinent.

 


El Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la fi de la preemergència taronja per pluges en tota el País Valencià. Sembla ser que el període de pluges ha acabat.

Entrem en un període fins dilluns en que les pluges pràcticament desapareixen, però a partir del dimarts les previsions són que torne la inestabilitat a la Península Ibèrica, amb pluges que poden afectar tot el territori peninsular.

 

La borrasca, que afectarà primer Canàries, porta pluges generals a partir de dimarts. Mapa: Eltiempo.es

Com a previsió general per a tota la península, les primeres pluges seran dilluns per la vesprada al sud i oest peninsular, mentre dimarts baixen les temperatures i probablement la pluja torne de nou al nostre territori, sobre tot per la vesprada. 

Dimecres tornaran les pluges generalitzades i no es pot descartar es donen a qualsevol punt del territori peninsular, per anar remetent a partir de dijous i acabar la setmana sense pluges. Com hem dit, són les previsions generals de la pròxima setmana.

Elaboració a partir de la informació del CCE valencià i eltiempo.es