L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 25 de març del 2022

VIDEOS: Les desembocadures del riu Vaca, el repartidor i l'Ullal del Cavaller

 

Ahir de vesprada no va ploure i vam aprofitar per acostar-nos a la ratlla de Xeraco i comprovar quina era la situació del riu Vaca a la seua desembocadura natural i també pel canal que separa els dos termes.

Les comportes eren obertes i el riu desaiguava amb la normalitat que li permetia una mar que, com podeu comprovar als vídeos, encara era molt alta. Gravàrem les imatges dels vídeos del Vaca en les dues desembocadures actuals.

 




I passàrem també pel "repartidor", el lloc on el riu es divideix en els dos braços que porten a la desembocadura natural i a la del canal que separa Tavernes i Xeraco.

 


I anàrem després a l'Ullal del Cavaller, no tan conegut com els dos ullals, el Gran i les Penyetes que hi ha a "Las Cinco Hermanas". Un lloc interessant que,  potser, caldrà posar també en valor.  

 


Elaboració pròpia