L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 15 de març del 2022

Una patrulla de la Policia Local incauta 11 quilos de tabac de contraban

Una patrulla de la Policia Local de Tavernes  va confiscar la setmana passada fins a 11 grans paquets de tabac de contraban en un control de documentació a l’entrada est del municipi.

Els agents van detindre un vehicle que presentava la ITV caducada, i davant el nerviosisme del conductor, resident a Gandia, es va procedir al registre del cotxe, observant una caixa de cartró amb 11 grans fardells de tabac (picadura), embolicat amb bosses de plàstic transparent i amb tancament hermètic, el pes del qual ascendia a 11kg.

A més, es va localitzar un cartró de tabac amb 10 paquets, els timbres fiscals del qual són de Canàries, i estaven caducats des del 20 de maig de 2020.

La mercaderia va ser confiscada i enviada a disposició de Duanes de l’Agència Tributària, ja que el portador del tabac no va acreditar documentalment el lloc ni la data d'adquisició, tant dels paquets que portaven precintes de circulació obsoletes, com de les bosses amb picada de tabac, posant-ho tot en coneixement de les autoritats competents en la repressió del contraban.

El comerç il·lícit implica la pèrdua de recaptació fiscal, l'absència de controls de qualitat i seguretat als productes il·legals, la facilitat d'accés dels menors d'edat al tabac a través de canals il·legals o el finançament d'altres activitats criminals.

Segons la nota del Gabinet de Premsa municipal (15/03/2022 14:41)