L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 28 de març del 2022

El dia després: els videos d'avui mateix de les platges de Tavernes

 

Després de passar dues setmanes de temporals, avui ens ha arribat un poc de calma, si és que es pot dir "calma" a la situació que presentava la mar que, encara que sense ones tan altes ni el vent que bufava dies passats, seguia colpejant amb prou força les primeres línies d'edificacions a la Goleta.

Tristor davant l'espectacle que oferien les noves destrosses i, més tristor encara, en comprovar la impotència de l'Ajuntament, sobre tot en allò que respecta al govern de Compromís, que veu com tots els esforços, peticions, demandes, reunions, inclús a Madrid, des de fa bastants anys, així com també les preguntes parlamentàries, les peticions i les esmenes als pressupostos de l'Estat, any rere any no aprofiten, són passats per alt pels govern. En resum són com les predicacions fetes al desert... que ningú les escolta. Tampoc qui hauria d'escoltar-les.

I damunt, avui hem sabut que la ministra diu que no és operativa una reunió amb l'alcalde, vaja que no ol parlar amb ell, i que no preveuen cap actuació.  

 


 

Primer va ser el silenci del govern del PP de M.Rajoy i, ara, portem el mateix camí amb el govern de P. Sánchez.  Per a Tavernes i les platges les coses no han canviat. Ni tampoc per al nou govern municipal Compromís-PSOE, tot i que esperàvem més empatia amb Tavernes "d'els caps de dalt". 

I no cal que diguem res més. No cal que repetim res sobre l'estat de la Goleta i de la Platja de Tavernes. Ho hem dit i redit massa vegades. Però  com sempre hem dit, una imatge val més que mil paraules. Per tant... us oferim dos vídeos amb imatges preses avui de matí i que són un testimoni del que és ara la platja, la de la Goleta i la Platja de Tavernes, després de les últimes borrasques.




Elaboració pròpia