L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de març del 2022

Les falles de Tavernes: monuments grans i infantils


El mal oratge ha donat avui pel matí una treva d'hores i ha facilitat la visita del jurat als sis monuments, grans i infantils, de Tavernes. Semblava difícil aquest espai sense pluja i vent després de la matinada que hem patit, i que ha estat a punt de tombar alguna falla. 

De fet el monument gran de la falla La Via ha estat acordonat per seguretat i s'ha de contemplar de lluny perquè quan bufa alguna ratxa forta és visible el moviment d'oscil·lació. Cal dir que enguany els monuments fallers són "més amples", s'han plantat més en horitzontal, tot exceptuant la falla la Via que presenta un monument en vertical i on juga molt l'equilibri de la composició per evitar descompensacions en el pes.

A hores d'ara no hi ha res encara decidit sobre si el lliurament de premis serà a la Plaça Major en directe o, si com s'ha dit, des del Saló de Plens. Es decidirà a les 17 hores (5 de la vesprada) però tot apunta a un lliurament "on line" i en directe.

Nosaltres també hem aprofitat la treva de pluja per fotografiar totes les falles, les grans i les infantils. Us oferim les imatges tot seguit. I sort a totes les falles en els premis.

 Falla La Via, gran i infantil

Tavernes és un musical

 

 

Falla Cambro: gran i infantil

A l'abordatge

 


 

 Falla Passeig: gran i infantil


Àsia on anem

 

Falla Portal de Valldigna: gran i infantil

 

La ruta de la seda


 Falla la Dula

 

La màgia d'Oz

 

 Falla Prado: gran i infantil

 

El teatre de la vida

 

 Elaboració pròpia